zondag 4 oktober 2015

Op restaurant met 10 kinderen? Een eitje!

Wat doe je als je wil afspreken met twee andere koppels, de kinderen goede vriendjes zijn ... maar die kinderen in totaal met 10 zijn? Dan ga je gewoon naar SensUnik, het kindvriendelijkste restaurant van Antwerpen ... en misschien wel van 't hele land!


We namen tien kinderen mee en hebben ze de hele avond niet meer gezien. Hoe dat kan? De grote zolder van het restaurant werd ingericht als speelparadijs. Er is heel veel speelgoed, er staan speeltafels, er is een klimrek, een tv en een gameconsole ... en er is een keuken! Want inderdaad, de kinderen eten hun kindermenu gewoon hier boven op, onder het toeziend oog van de begeleidsters die zich de hele avond over je kinderen ontfermen.De ouders eten ondertussen rustig beneden en kiezen van een kaart vol lekkere gerechten. Je vindt hier naast verfijnde gerechten ook een lekkere spaghetti, volgens velen zelfs de lekkerste van 't stad. Wie hier door de week tussen 17 en 18 uur komt eten, betaalt voor die spaghetti bovendien maar 6 euro.

Heeft je kind je toch nodig? Dan krijgen de obers een telefoontje en komen ze je even inlichten aan tafel. Wie dat wil, kan op een schermpje beneden in het restaurant ook zien wat er boven allemaal gebeurt. Maar waarom zou je dat doen? De kinderen zijn hier in goede handen en hebben het hier reuze naar hun zin. Je moet er na een gezellige avond onder volwassenen wel nog op tijd bij stilstaan dat je kinderen had meegebracht, want je zou dat hier compleet vergeten!

Meer informatie vind je op de website van SensUnik.

8 opmerkingen:

 1. Iedereen content dus! Kan niet beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zalig, zo'n plaats, er wordt daar wat afgerommeld precies. En ik ben ook al fan van het behangetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof! Heel erg bedankt voor de tip! Is al opgeslagen in mijn lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij gingen er ook een keer eten, maar de kindjes waren nog vrij klein; net 2 en 4 en dat was toen geen succes. De zolder en grote kinderen waren voor hen te druk... dus wij proberen binnenkort opnieuw als ze wat ouder zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een tof concept. Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Om te onthouden ! (zelfs al kunnen onze kinderen al gewoon bij ons aan tafel blijven zitten, tegen zo'n speelparadijs zeggen ze zeker en vast geen neen)

  BeantwoordenVerwijderen

Penny for your thoughts!