zaterdag 22 april 2017

Een keuken met een ziel

Ik leerde Christel zo'n 15 jaar geleden kennen in de les notenleer. Van die noten blijft er niet veel meer meer over, maar ik heb aan die lessen wel een prachtige vriendin overgehouden.

Ze woont in een mooi stukje Limburg, en vorige week verwachtte ze ons voor een lekkere paaslunch. Die lunch bereidden zij en haar man in een keuken die ons jaren geleden toonde dat keukenmeubels niet per se uit een keukenwinkel hoeven te komen. Je kunt er eindeloos creatief mee zijn, en de meubels kunnen echt overal vandaan komen. Een must in zo'n ruimte is uiteraard een fornuis met flink wat karakter, zoals hier de Aga. 

Je boet misschien een beetje in aan comfort, al heb ik daar zelf geen last van in mijn eigen 'out of the box' keuken, en je lades glijden misschien niet vanzelf weer op hun plek ... Maar je krijgt er wel een keuken met een ziel voor in de plaats. Kijk even mee in de hare.Maar dit is niet haar enige keuken ... Hou je vast, want dit wordt er eentje om jaloers op te zijn!Dit is inderdaad een buitenkeuken, mét een professionele pizzaoven waarin Christel de lekkerste pizza's bakt. We kijken al uit naar de volgende pizzaparty op hun terras deze zomer!

9 opmerkingen:

 1. Zo'n buiten keuken, omg, dazr droom ik al jaren van... Geweldig! ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaw, inderdaad om jaloers op te zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal fan van het fornuis en de gezellige sfeer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, prachtig! Ik hou ook van een originele touch, maar bij ons zal de keuken vrij standaard zijn. De afwerking maken we dan wel weer helemaal 'ons'. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk om naar te kijken, ik heb ook niets met showroomkeukens.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wouw wat een prachtige keuken!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wouw wat een prachtige keuken!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Penny for your thoughts!