maandag 4 september 2017

Bazaar: goed nieuws en een zoekertje

Wij hebben hier niet alleen een vertaalbureau, maar sinds februari ook een concept store met de naam Bazaar Trend Lab. Je kon daar het voorbije jaar hier en hier over lezen op mijn blog. Jaja, als wij ondernemen, doen we het ineens goed!
Het is niet de bedoeling dat ik deze blog gebruik om die winkel te promoten. Maar ik heb nu echt wel iets interessants aan te kondigen!

Het zit zo. Onze eerste proefbuisbaby in ons Trend Lab (Renée) slaat de vleugels uit en opent binnenkort een eigen, grotere winkel. De voorbije zes maanden kon ze haar winkel en producten uittesten op een enthousiast publiek, wat haar het vertrouwen gaf grotere plannen te maken met die winkel. Onze missie is dus geslaagd!

Haar vertrek geeft ons ook de kans wat te spelen met de indeling van de winkel. En let op: hier komt het leuke nieuws! Stoffenwinkel Madeline de Stoffenmadam verhuist naar achter en neemt er een extra ruimte bij om workshops te geven. Veel mensen uit de (wijde) omgeving maken nu vast een vreugdedansje. Want de workshopkalender van Madeline in Lier, waar ze haar eerste winkel heeft, is altijd in geen tijd vol en de vraag naar naai-workshops is heel groot. Er zullen in Vilvoorde workshops voor verschillende niveaus worden gegeven, dus ook beginners leren binnenkort toveren met een naaimachine!

Maar er komt dus ook een winkelruimte vrij. En daarvoor zijn wij op zoek naar enthousiaste rookies met wilde plannen voor een eigen zaak, of naar ervaren, succesvolle handelaars die willen uitbreiden. Wij bieden een plaats waar je je concept/product voor enkele maanden of langer kunt uittesten en waar de huurprijzen betaalbaar zijn en je de kosten deelt. Waar je omringd wordt door zelfstandigen met ervaring (je bent dus zelfstandig, maar niet alleen) en waar je meteen een graantje meepikt van het bestaande cliënteel. Want wie bijvoorbeeld van een lekkere maaltijd bij The Girl in my Soup geniet, kan uiteraard niet naast jouw spulletjes kijken. En vice versa. Kruisbestuiving à volonté dus!

Heb je een leuk idee of product dat in onze visie past (vernieuwend, lief voor het milieu, misschien wel lekker, leuk om te schenken ...), mail ons dan op info@bazaar-trendlab.be en we bezorgen je vrijblijvend alle info!

1 opmerking:

Penny for your thoughts!