dinsdag 29 augustus 2017

HappyShoots in mijn tuin

Tupperware-party's en andere verkoopfeestjes waar het oestrogeen zegeviert, zijn niet echt aan mij besteed. Een hele avond naar gewichtige uitleg over plastic doosjes luisteren ... Naah, verspil je uitnodiging niet aan mij. Maar het concept dat begin deze maand het levenslicht zag en op het principe van de homeparty steunt, vond ik dan wel heel erg leuk!

Maak kennis met HappyShoots@home: je nodigt minstens 3 andere gezinnen met (één of meerdere) kinderen bij je thuis uit, jij zorgt voor lekkers en drankjes, en terwijl jij en je gezelschap de hele namiddag gezellig keuvelen (niet per se over plastic doosjes) haalt fotograaf Niels de kinderen en gezinnen een voor een voor zijn lens. Zijn professionele fotostudio stelde hij ondertussen al op in je huis of tuin.

Zondag mochten wij het gloednieuwe concept in primeur uittesten, zij het in een light-versie met slechts 2 gezinnen: het onze en dat van Liesbeth.

Kijk even mee.  
Na afloop van de shoot kun je de foto's bekijken op een laptop en kun je je favorieten bestellen, van digitale beelden tot prints, canvassen, stoefboekjes en meer. En de gastvrouw? Die krijgt 10% van wat er die dag wordt besteld. De fotoshoot is volledig gratis. De foto's kun je vrijblijvend aankopen. Hieronder zie je onze favorieten van die namiddag.
Wij hadden een supergezellig namiddagje met Liesbeth en haar kroostrijk gezin. En we hebben nu eindelijk die gezinsfoto's waar zo vaak naar wordt gevraagd, maar die ik nooit heb!

Meer info over HappyShoots vind je hier

 

6 opmerkingen:

 1. Mooie foto's! Tof concept ook. Ik zou mij meer op mijn gemak voelen dan in zo'n kille studio.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's en interessant concept! Ga ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh nog nooit van dit gehoord, tof zeg en hele mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend mooie foto's en wat een leuk idee! Helaas zit onze vriendengroep ondertussen allemaal met studerende en werkende pubers, dus kinderen mee is in ons geval wat lastig... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een superleuk concept! Tof zo'n spontane foto's. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Penny for your thoughts!