zondag 13 maart 2016

Tsjik tsjak vollenbak

Zelf ben ik niet zo'n bioscoopganger. Maar toen Hotel Hungaria ons uitnodigde naar hun productie Helden van de Zee te gaan kijken, sprongen de kinderen een gat in de lucht. Ik had nog nooit van die Helden gehoord, maar volgens hen kunnen die dus keicoole dingen maken, op Ketnet.


Dus trokken wij vandaag met onze twee bloedjes en een al even enthousiast logeetje naar Kinepolis Brussel. Het was het eerste weekend dat al heerlijk naar lente geurde, dus veel volk had ik niet verwacht. En al zeker niet voor een Vlaamse film in Brussel. Maar een lege zaal, dat hadden we echt niet zien aankomen. We hadden die reusachtige living helemaal voor ons alleen!Maar de afwezigen hadden ongelijk. Die Helden zijn inderdaad straffe gasten! Ze gaan op reis naar zee en na nog geen tien minuten op het strand hebben die al een roetsjbaan gebouwd. Pol-de-beer-gewijs toveren ze enorme hamers uit hun rugzakske en MacGyver-gewijs schudden ze het ene knappe bouwsel na het andere uit hun mouw.
Naar Engeland varen in een zelfgemaakte badeend of een serre ... Het leek me een ietsiepietsie vergezocht, maar bij de kinderen sprak het duidelijk tot de verbeelding. We hebben dan ook moeten afspreken dat we die halsbrekende toeren thuis niet gaan nadoen!


Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de trailer!7 opmerkingen:

 1. Hehe die lege zaal.Een belevenis op zich.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die helden ken ik hier wel hoor ! (maar een lege cinema-zaal ... jeetje !)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij zagen de film vorige week in Kortrijk, daar was een beetje meer volk en de jongste wou na afloop meteen zo'n boot bouwen, tsjiektsjakvollenbak!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook nog niks dan goeds gehoord over deze film. En dan zo'n hele zaal voor jezelf, lijkt me best geweldig! Hardop commentaar kunnen geven, oehs en aahs zullen niet van de lucht geweest zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij gingen vandaag kijken. Echt een leuke film!

  BeantwoordenVerwijderen

Penny for your thoughts!