dinsdag 16 oktober 2018

Leuke uitstap: griezelen in Bellewaerde

Afgelopen zaterdag trokken wij samen met Maison Slash en een stralende nazomerzon naar Bellewaerde, dat van 13 oktober tot 4 november helemaal in het teken staat van Halloween en een uitbundig en huiveringwekkend Fïesta Mortal viert!

Het hele pretpark tooide zich speciaal voor de gelegenheid in een wel heel eng pak, met echt overal skeletten, afgehakte hoofden en vooral heel veel pompoenen. Luguber? Toch wel. Leuk? Absoluut!

Je vindt er nu ook vier spookhuizen. Toen ik las dat ze afgeraden zijn onder de leeftijd van 14 jaar besloot ik al niet naar binnen te gaan en mezelf de stress te besparen. Want ik schrik echt wel heel snel. Of... oké, ik ben gewoon een bangerik. Ons gezelschap ging in groep naar binnen maar regelmatig kwam er eentje gillend teruggelopen. Slechts een handjevol was koelbloedig genoeg om de man met de kettingzaag en de zombies te omzeilen en de uitgang te bereiken. Echt niet voor gevoelige zielen, dat!

Wij waren er op een warme en heel zonnige dag. Het leek wel zomer en toch was de herfst in al zijn kleurenpracht hier alomtegenwoordig. Een bijzonder sfeertje dus!

Nieuwsgierig wat je er met de kinderen kunt doen en wanneer je ze best thuis laat om nachtmerries in de kiem te smoren? Kijk dan hier verder!1 opmerking:

Penny for your thoughts!