maandag 25 november 2013

Ik zeg je geen vaarwel, mijn vriend ...


... maar ik neem toch even een lange pauze van je, beste Jacob. We zijn nu al bijna twee jaar de beste vrienden. Je vergezelde mijn kinderen overal, maakte hun mooiste momenten mee, soms ook een ongelukje, stond op menig familie- of vakantiefoto en groeide geduldig met ze mee. Je kwam er niet altijd zonder kleerscheuren door, maar geen knielap die het leed niet verzachten kon.


Maar nu zullen onze wegen zich even scheiden. Het is tijd voor nieuwe vriendjes die nieuwe uitdagingen meebrengen, die de sleur even doorbreken. Al weet ik nu al dat ze nooit aan je zullen tippen ...


Met deze twintigste (of zo) Jacob neem ik nu dus even afscheid van je ...Je kreeg er een waardige metgezel bij: de (ook al) zoveelste kaptrui uit Stof voor durf-het-zelvers. Het voorpand is van Lillestoff, een stofje dat net in een grote doos de winkel in werd gesleurd toen ik in de Stoffenkamer stond af te rekenen. Het was liefde op het eerste gezicht. Ook de donkerblauwe en turkooizen nickyvelours en de petrolkleurige boordstof komen van de Stoffenkamer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Penny for your thoughts!