woensdag 27 september 2017

Dietemiet vlogde voor Libelle

Libelle vroeg me deze zomer of ik zin had om in september 4 weken lang een vlogje in te sturen. Het was de bedoeling dat je zag hoe wij weer in het school- en werkritme probeerden te komen en die eerste maand van het nieuwe schooljaar beleefden. Voor June eindelijk een kans om een echte YouTube-ster te worden, want dat stond ook nog op haar bucket list. 

Ik stemde in, had er ook echt wel zin in, maar besefte niet dat Libelle (en het vlogprincipe) ook wel verwachtten dat ik zelf in beeld kwam en mijn verhaal deed in de camera. Het koud zweet brak me uit, want ik werd serieus uit mijn comfortzone geslingerd. Maar kijk, na verloop van tijd bouwde ik toch wat zelfvertrouwen op en slaagde ik erin een hele uitleg te doen. Al kijk ik nog steeds liever weg wanneer ik in beeld verschijn :-)Het filmpje hierboven is het laatste en ging vandaag online. De andere filmpjes vind je op de website van Libelle, maar ook hier.


12 opmerkingen:

 1. Zo leuk! Ik las June eigenlijk altijd 'op zijn Vlaams', goed dat ik nu weet dat het Engels moet zijn. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat ik al je vlotjes gezien heb. Vond het leuk om ook de stemmen achter het geschreven woord te horen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi, leuk om jullie nog es te zien. Jouw haar is ineens zo kort! Vlotte mie ben je wel, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaaaww, Merci! En mijn haar: ik wen er maar niet aan. Het mag van mij weer (een beetje) groeien :-)

   Verwijderen
 5. Leuk om jullie eens te horen en bezig te zien. Tof dat je na al die jaren nog altijd zo blij bent met je job. Ik ben sinds een paar maanden ook freelance vertaler, maar ik moet nog wel wennen aan de hele dag alleen zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je vlogs superleuk! Aangenaam kennismaken! :-) (En verdorie zeg, wat een mooi huis! Ik durfde mijn vlogs bijna niet tonen. Hahaha! #rommelboel )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo collega-vlogster, aangename kennismaking! :-) Bedankt voor het complimentje, maar ik ben dan weer stikjaloers op jouw atelier en samenwerking met je zussen! Wat een droom! Ik ga je blog ook volgen, want ben heel benieuwd naar je verbouwing. Veel succes en plezier nog!

   Verwijderen

Penny for your thoughts!